Nye detaljer om ’True Detective’ sæson 2 – og de første plakater

Nye detaljer om ’True Detective’ sæson 2 – og de første plakater

‘True Detective’-skaberen Nic Pizzolatto har tidligere sagt, at anden sæson af ’True Detective’ vil omhandle »onde mænd, hårde kvinder og en hemmelig, okkult historie om det amerikanske transportsystem«. I et dugfriskt interview med Medium afviser han dog det sidste.

»Der er helt sikkert onde mænd og hårde kvinder, men ingen hemmelig, okkult historie om det amerikanske transportsystem. Det var en kommentar fra meget tidligt i processen og noget, jeg endte med at vrage til fordel for større karakterfokus og en stærkere krimihistorie. Jeg følte, at kompleksiteten af konspirationen tog fokus fra karaktererne og deres virkelighed, og det er de karakterer, der former universet og historien«.

Om den nye sæsons forhold til den fremragende første sæson sagde Pizzolatto:

»Der er ingen forbindelse mellem fortællingerne eller karaktererne, men jeg tror, at sæsonerne har et dybt, tæt bånd i sensibilitet og vision, en fælles sjæl, selv om [den nye sæson] er mere kompleks, hvad angår historie og karaktergalleri«.

Colin Farrell, Vince Vaughn, Taylor Kitsch og Rachel McAdams erstatter Matthew McConaughey og Woody Harrelson i de bærende roller i anden sæson af ‘True Detective’, der lander på HBO Nordic den 21. juni. Se en række nye plakater for sæsonen herunder.

 

poster4

 

poster3

 

poster2

 

poster1

 

Læs også: Her er vores forventninger til HBO’s kommende dramasatsninger

Læs også: Trailer: Anden sæson af ‘True Detective’ ser dyster ud

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af