Kom til CPH:DOX-launch med spritny Banksy-dokumentar, First Hate og efterfest i Bremen Teater

Kom til CPH:DOX-launch med spritny Banksy-dokumentar, First Hate og efterfest i Bremen Teater

Den 6. november løber den populære og prestigefyldte dokumentarfestival CPH:DOX over stablen for 13. gang, men allerede et par uger forinden skyder festivalen herlighederne i gang med filmisk og musikalsk programlaunch, der igen i år finder sted på Bremen Teatret.

Først gælder det filmen ‘Banksy Does New York’ om den mystiske graffitikunstner Banksy – en samfundsprovokatør skjult bag anonymitet, der på subtil vis revsede kunstnerkulturen i ‘Exit Through the Gift Shop’ (2010), og som i Chris Moukarbels dokumentar udfordrer legelystne newyorkere til en alternativ skattejagt gennem byens gader og stræder. Her optræder et friskmalet Banksy-værk nemlig hver dag et nyt sted byen. Men hvor?

Efter filmen står den på energisk synth-pop, når duoen ‘First Hate’ præsenterer 80’er-inspirerede dansetoner i bedste trippende ‘New Order’-stil, inden de to DJ’s Beatforskerne og T.O.M sikrer efterfesten.

Arrangementet finder sted 16. oktober, og billetter kan købes HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af