Se traileren til ’Wonder Woman’ med Gal Gadot, Chris Pine og danske Connie Nielsen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gal Gadots Wonder Woman dukkede op i Zack Snyders uhæmmede actionorgie ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’, hvor hun som et inciterende fremmedelement gav veloplagt modspil til titlens stridshaner, men i sidste ende druknede i vrimlen af løse plottråde.

Med tanke på at samtlige superhelte, der nogensinde er nævnt i et tegneseriehæfte, vækkes til live på det brede lærred i DC og Marvels frådende samlebåndsmaskineri, er det logisk, at Gadot nu står øverst på plakaten i ’Wonder Woman’.

Den første trailer til filmen er selvsagt proppet til randen med tung action, mens fortællingen om amazonernes prinsesse, Diana, der forlader sin fødeø og drager i krig under Første Verdenskrig vækker minder om den første ’Captain America’-film. Forhåbentligt har den større held med at krydre de autentisk udseende krigsscener med overnaturligt tegneserievold.

Gal Gadot spiller blandt andet over for Chris Pine, Robin Wright samt danske Connie Nielsen som Wonder Womans mor. Filmen får biografpremiere næste sommer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af