Elsket ‘Harry Potter’-skuespiller hopper på ‘Game of Thrones’-vognen i syvende sæson

Elsket ‘Harry Potter’-skuespiller hopper på ‘Game of Thrones’-vognen i syvende sæson

Det lover godt for den kommende syvende sæson af ‘Game of Thrones’, der allerede har fået Maisie Williams til at love mere blodtørst og Jason Momoa til kraftigt at antyde Khal Drogos tilbagevenden.

Nu er den første nye skuespiller til den kommende ombæring så annonceret i form af en af Englands mest anerkendte skuespillere, Jim Broadbent. Broadbent har medvirket i klassikere som Terry Gilliams ‘Brazil’ og har haft et frugtbart samarbejde med mesteren Mike Leigh i film som ‘Life Is Sweet’, ‘Topsy-Turvy’ og ‘Another Year’. Han har dog også haft et hav af mindre roller i amerikanske storfilm og er nok bedst kendt som Horace Slughorn i ‘Harry Potter’-filmene.

Det er endnu uvist hvilken rolle, den alsidige englænder kommer til at spille, men HBO har afsløret, at den kommer til at være betydningsfuld.

Det har naturligvis fostret spekulationer hos både medier og fans. En af de mere velfunderede af slagsen findes hos deadline.com, der spår ham til at blive en Archmaester, som giver Samwell afgørende informationer om den profeti, der forudsiger genkomsten af en mytisk helt, som besejrer de frygtindgydende White Walkers. Med danske øjne kan man således spekulere i, om Broadbent skal spille over for Frank Hvam i nye scener i Oldtown. Broadbent og Hvam virker faktisk som et glimrende nørdet match i ‘Game of Thrones’-universet.

Syvende sæson får premiere i 2017.

Læs også: ‘Game of Thrones’-skabere løfter lidt af sløret for næste sæson

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af