Det er Tupac Shakur mod verden i første lange trailer til ‘All Eyez on Me’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»It isn’t always pretty. But it’s real«.

Historien om Tupac Shakurs liv og død har fundet vej til det store lærred i kølvandet på den særdeles succesrige ‘Straight Outta Compton’. Instruktør Benny Booms film ‘All Eyez on Me’ bebuder, at den går bag facaden og overskrifterne for at fortælle sandheden om en af de mest mytiske rappere gennem tiderne.

For en sort mand som Tupac Shakur – spillet af debutanten Demetrius Shipp Jr. – er der et hobetal af udfordringer i vente. Den unge rapper vil både gøre en forskel med musikken og samle rivaliserende parter, men de gode intentioner kolliderer mere end én gang med stoltheden. Filmen følger således Tupacs vej til stjernestatus, tiden i fængsel og hos Death Row Records og optakten til hans død i 1996.

‘All Eyez on Me’ får dansk premiere den 15. juni 2017.

Læs mere: Hiphop-kollegerne hyldede Notorious B.I.G. på 20-årsdagen for hans død

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af