Første trailer til Anders Matthesens ‘Ternet Ninja’ byder på gensyn med Onkel Stewart

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er efterhånden 14 år siden, Anders Matthesens makabre komedie ‘Terkel i knibe’ gik sin sejrsgang i de danske biografter. Nu er han vendt tilbage til animationsfilmen med den kommende ‘Ternet Ninja’, der netop har fået sin første trailer.

‘Ternet Ninja’ er baseret på Matthesens bog af samme navn og foregår endda i samme univers som ‘Terkel i knibe’, og derfor kan man forvente (kortvarige) gensyn med nogle af de populære karakterer. ‘Ternet Ninja’ handler om drengen Aske, der går i syvende klasse. Han er forelsket i Jessica fra ottende, der slet ikke ænser ham. Men da hans onkel Stewart vender hjem fra Thailand med en ninja-dukke, der viser sig at være levende, indgår de en pagt, som måske kan løse alle Askes problemer.

Hvad Aske ikke ved er, at ninjadukken er blevet til ved en fejl på en børneslavefabrik i Thailand. Den overtrætte og udsultede Quang er i et øjebliks uopmærksomhed kommet til at sy dukken af et dyrt ternet tørklæde, som tilhører fabrikkens danske direktør Phillip Eberfrø. Quangs straf var at blive tæsket til døde, og nu er ninjaen ude efter hævn.

Ligesom i ‘Terkel i knibe’ lægger Matthesen stemme til alle karaktererne, dog denne gang med undtagelse af Aske og Jessica. Matthesen har instrueret sammen med Thorbjørn Christoffersen, der også var co-instruktør på ‘Terkel i knibe’. ‘Ternet Ninja’ lader dog ikke til at blive helt lige så grovkornet som Terkels eventyr, og animationsstilen har også bevæget sig væk fra spagetti-arme og øjne, der stikker ud af hovedet.

‘Ternet Ninja’ har biografpremiere den 25. december.

Læs også: Stewart Stardust-mysteriet – Er Anders Matthesen en ussel tyveknægt, der bare skal sutte røv?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af