Se virkelighedens ‘Magic Mike’ i traileren til dokumentaren ‘This One’s For the Ladies’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Kvinder bliver også liderlige, selvom de ikke vil indrømme det«. Sådan lyder det i traileren til ‘This One’s For the Ladies’, en ny dokumentar, der skildrer miljøet omkring en trup af mandlige strippere, der bringer ikke så få mindelser om Steven Soderbergs ‘Magic Mike’.

Filmens omdrejningspunkt er gruppen ‘The Nasty Boyz’, der holder til i New Jersey, og følger både danserne og de kvinder, der er fast publikum, når mændene optræder. Traileren antyder en positiv og livsbekræftende skildring af et miljø, der ellers kan være præget af fordomme.

Filmen har amerikansk biografpremiere engang i foråret. Selvom en dansk biografpremiere nok er tvivlsom, bliver den forhåbentligt tilgængelig på streamingtjenesterne kort efter premieren – eller på CPH DOX.

Læs også: Mesterlig dansk dokumentar et mulehår fra Oscar-nominering

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af