Arbejdet med ‘Black Mirror: Bandersnatch’ var hjernevridende – holdet bag fortæller i ny video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det kommer nok ikke som en overraskelse, men arbejdet med den interaktive fortælling i ‘Black Mirror: Bandersnatch’ og myrianderne af valgmuligheder, der kan sammensættes på over en trillion forskellige måder og resultere i fem forskellige slutninger, var lidt af en hjernevrider for holdet bag.

Det fortæller serieskaberen Charlie Brooker, producer Annabel Jones samt skuespillerne Fionn Whitehead, Will Poulter og Asim Chaudhry i en ny featurette, der tager os bag om optagelserne.

Brooker fortæller, at arbejdet med manuskriptet var som at løse en Rubiks terning i hovedet: »Jeg var bogstaveligt talt nødt til at rejse mig fra mit skrivebord, og gå rundt med hænderne om hovedet«.

Også skuespillerne havde svært ved at navigere rundt mellem de mange forskellige tidslinjer. »Indimellem spillede jeg, hvad jeg troede var version tre af dialogen, men så kunne jeg se skuespilleren over for mig give mig øjne, som for at sige: ‘Det er fjerde udgave!’«, fortæller Will Poulter.

Brooker fortæller også, at idéen til den interaktive film kom på anbefaling fra Netflix. Det ansporede ham til at lave filmen i en anden tidsperiode end resten af ‘Black Mirror’, ud fra tanken: »Hvad hvis man kontrollerede nogen i fortiden?«.

Læs også: Her er de fem mulige slutninger i ‘Black Mirror: Bandersnatch’ – og et vanvittigt easter egg

Læs også: ‘Black Mirror’-stjerne trækker sig fra Twitter efter ‘Bandersnatch’-premiere

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af