‘Killing Eve’ sæson 3 får premieredato – og teaseren indeholder en forudsigelig spoiler

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Spoiler for ‘Killing Eve’ sæson 2.

Alle tiders mest forførende krimiserie oprindeligt udsprunget af ‘Fleabag’-skaberen Phoebe Waller-Bridges geniale krøllede hjerne er snart tilbage med sæson 3. ‘Killing Eve’ får premiere på HBO Nordic den 27. april, og at dømme efter ovenstående lille teaser – der selvfølgelig blev sendt i omløb på Valentins-dag – får vi hurtigt afklaret, om det nu også lykkedes seriemorderen Villanelle (Emmy-vinder Jodie Comer) at ‘kille’ sin Eve (Sandra Oh) i sæson 2’s dramatiske cliffhanger.

Læs kun med videre herunder, hvis du vil vide lidt mere om de nye episoder…

Jodie Comer i sæson 3.

Nå, Eve overlevede. Quelle surprise og så alligevel overhovedet ikke. Sæson 2’s noget søgte finale var et irriterende lavpunkt for en serie, der førhen udmærkede sig ved at være alt andet end forudsigelig. Og sæson 3 samler op på handlingen seks måneder senere, hvor Villanelle nu lever et nyt liv i Barcelona (og klæder sig ud som klovn?), alt imens Eve tilsyneladende har droppet MI6 og arbejder som slagter (!) og dumplin-kok (!!) for at få afløb for agressionerne (heldigvis har hun stadig sin ikoniske parkajakke, der i virkeligheden er Ohs egen).

Jodie Comer, tv., i sæson 3 med en ny veninde.

Producent Sally Woodward Gentle kalder i Entertainment Weekly sæsonen for »den mest personlige og følelsesmæssigt turbulente til dato«.

»Serien fortsætter sin historie om to kvinder med hver deres brutale fortid, der er afhængige af hinanden, men som nu desperat forsøger at leve uden deres ‘stofmisbrug’. For så vidt Villanelle ved, er Eve død. Efter Eves overbevisning vil Villanelle aldrig finde hende. Alt virker fint indtil et chokerende og personligt dødsfald sender dem på kollisionskurs igen. Vejen tilbage vil koste dem både venner, familie og alliancer. Og måske en bid af deres sjæle«, fortæller Woodward Gentle.

Sandra Oh i sæson 3.

Traditionen tro har serien atter fået sig en ny kvindelig showrunner i form af Suzanne Heathcote (‘Fear the Walking Dead’), som overtager stafetten fra sæson 2’s Emerald Fennell (der sjovt nok også spiller Camilla Parker Bowles i ‘The Crown’) og den fænomenale sæson 1’s Phoebe Waller-Bridge, der som skaber af universet satte en helt ny standard for kvinderportrætter i den førhen så maskuline krimigenre.

Sandra Oh og den ikoniske parka.

Her krydses der fingre for, at sæson tre vil hæve barren og bringe ‘Killing Eve’ tilbage på sporet. For folkene bag er håbet i hvert fald lysegrønt – serien er således allerede blevet forlænget med sæson 4.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af