Susanne Biers HBO-serie ’The Undoing’ får premieredato og ny teaser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Susanne Biers HBO-serie ’The Undoing’ er en af de titler, vi ser allermest frem til i serieåret 2020. Miniserien, der har Nicole Kidman og Hugh Grant i hovedrollerne, har nu fået en premieredato, der afslører, at vi heldigvis ikke skal vente så frygteligt længe endnu. ‘The Undoing’, der indeholder seks afsnit instrueret af Bier, rammer nemlig HBO Nordic den 11. maj.

Premieredatoen blev afsløret i en ny højspændt teaser for serien, hvor Nicole Kidman, der spiller rollen som den succesfulde psykolog Grace Sachs, er presset til det yderste, da hun pludselig stilles over for et voldsomt mord samt sin mands forsvinden.

’The Undoing’ er skrevet af David E. Kelley (’Big Little Lies’) baseret på romanen ’You Should Have Known’ af Jean Hanff Korelitz. Rollelisten tæller foruden Kidman og Grant navne som stortalentet Noah Jupe (der spiller rollen som parrets elskede søn), Donald Sutherland, Edgar Ramirez og ikke mindst Sofie Gråbøl, hvis medvirken vi også får en forsmag på i dagens nye teaser.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af