Politi i USA bruger sirene fra ‘The Purge’ som advarsel – og får Twitter på nakken

Politi i USA bruger sirene fra ‘The Purge’ som advarsel – og får Twitter på nakken
'The Purge: Anarchy'.

Som set flere steder i USA i disse dage, har sydstaten Louisiana indført udgangsforbud mellem kl. 21 og kl. 06 for at forhindre coronaspredning i nattelivet.

Men det er ikke alle borgere, der er lige lydhøre overfor ordensmagtens retningslinjer, hvorfor politiet i amtet Crowley besluttede sig for at sætte mere, well, lyd på udgangsforbuddets start i weekenden – vel og mærke ved at bruge advarselssirenen fra gyserfilmfranchisen ‘The Purge’.

I ‘The Purge’ markerer sirenen starten på den årlige 12 timers lovløsheds-‘event’, hvor alle former for kriminalitet er tilladt, inklusive mord. De Blumhouse-producerede film samt tv-serieversionen er rasende populære i USA, og en lang række fans spidsede derfor øjeblikkeligt ører, da tonerne pludselig gjaldede ud over Crowleys gader og stræder.

Hvorefter Twitter eksploderede:

Politiet i Crowley har efterfølgende udtalt til nyhedstjenesten KATC, at de ikke anede, at sirenen var fra ‘The Purge’ og at de udelukkende valgte den fordi de var bange for, at deres almindelige sirene ville »skræmme folk«.

Mkay.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af