Se første teaser til hemmeligholdt Netflix-dokumentar om Michelle Obama: ’Becoming’

Se første teaser til hemmeligholdt Netflix-dokumentar om Michelle Obama: ’Becoming’
Foto: Jack Taylor/Getty Images

En ny dokumentar om Michelle Obama med titlen ’Becoming’ er klar til at se dagens lys på Netflix den 6. maj. Dokumentaren, der er blevet skabt i al hemmelighed over de seneste år, følger den forhenværende førstedame i tiden efter Barack Obamas otte år lange præsidentperiode fra 2009-2017.

Netflix har med premiereannonceringen delt en forsmag på dokumentarfilmen, hvor vi oplever Michelle Obama i en hjertevarm, ærlig samtale med en gruppe unge kvinder. Optagelsen er hentet fra Michelle Obamas turné i forbindelse med udgivelsen af hendes 2018-selvbiografi, der deler titel med den kommende dokumentarfilm.

Filmen følger ifølge Netflix blandt andet Michelle Obama på den omtalte bogturné samt bag kulisserne, hvor der gives et »sjældent nærbillede af hendes liv«.

Dokumentaren er instrueret af Nadia Hallgren, der tidligere har skabt kortere dokumentarer samt dokuserien ’She’s the Ticket’. ’Becoming’ bliver således Hallgrens første fuldlængde-film.

’Becoming’ er produceret af Obama-parrets produktionsselskab Higher Ground, der har en eksklusiv aftale med Netflix. Selskabet står blandt andet bag det Oscar-vindende dokumentarprojekt ’American Factory’ samt ’Crip Camp’, der tidligere på foråret landede til en positiv anmeldelse herfra samt spådommen om, at også denne kunne ligne »en klar Oscar-kandidat«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af