Zaki Youssef er en falleret rapper på comebackjagt i sin egen serie ‘Junglen’ – se teaseren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Zaki Youssef går en stor tid i møde. Efter succes med en hovedrolle i ‘Danmarks sønner’ sidste år, der indbragte ham en Bodil-nominering, er han på vej i en hovedrolle som Assad i rebootet af de populære filmatiseringer af Jussi Adler-Olsens krimier, der med lidt corona-forsinkelse sandsynligvis først får premiere næste år.

Og 2. august har han så premiere på sin helt egen serie på Yousees kanal Xee: ‘Junglen’.

I serien spiller Youssef selv Saba, der hittede som rapper for ti år siden og stadig tror, han er en af de helt store – men også indser, at han nu må yde en større indsats for at få det comeback, han tror, hele verden venter på. Et comeback, som mødet med den talentfulde Sassy (Josephine Abeba) måske kan bane vejen for. Movies for download game of thrones 4k season 8, digital 4k movies.

Ikke mindst handler ‘Junglen’ om venskabet med Sabas to venner, som han bor i københavnerkollektivet Junglen med, Bash og Tykke, spillet af Youssefs virkelige venner Besir Zeciri og Wahid Sui.

I det hele taget trækker Zaki Youssef meget på sin egen omgangskreds i serien – hans egen far spiller således også Sabas far.

Youssef har skrevet serien med Babak Vakili, som måske er bedre kendt som rapperen Bobby Shams. I instruktørstolen sidder den talentfulde dokumentarinstruktør Nitesh Anjaan.

Youssef har selv en musikkarriere bag sig med hiphopalbummet ‘MusikMozaik’ fra 2001 og ‘Life, Love & Resistance’ fra 2008. Han har været en fremtrædende figur på teaterscenen i en årrække og har spillet med i serier som ‘Rita’ og ‘The Looming Tower’.

I en pressemeddelelse siger Zaki Youssef:

»Jeg havde lyst til at skrive en historie om det at være et kreativt menneske, der forsøger at navigere i den her verden med alle dens krav. Jeg havde også lyst til at skrive en historie om venskab og om kærlighed. Om fraværende forældre og om børn, der finder hinanden og opdrager sig selv. Og så havde jeg lyst til at skrive en historie om mit København. Det jeg husker, det jeg savner, og det jeg prøver at holde fast i – det absurde, smukke, eventyrlige og skæve«.

‘Junglen’s otte afsnit kommer på Xee søndag den 2. august kl. 21.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af