’Peaky Blinders’ slutter efter næste sæson – men seriens skaber lader en dør stå på klem

’Peaky Blinders’ slutter efter næste sæson – men seriens skaber lader en dør stå på klem
Cillian Murphy som Thomas Shelby i 'Peaky Blinders'.

Enden er nær for ’Peaky Blinders’. Den kommende sjette sæson bliver ifølge seriens skaber, Steven Knight, den sidste.

Men det bliver tilsyneladende ikke enden på selve fortællingen om Thomas Shelby og resten af hans Birmingham’ske slæng. Ifølge Knight (via Deadline) fortsætter historien nemlig »i en ny form«.

»Vi tror på, at dette bliver den bedste sæson af dem alle, og vi er sikre på, at vores fans vil elske det. Mens tv-serien slutter, vil historien fortsætte i en ny form,« lyder det kort, godt og semikryptisk fra Knight. En hentydning til noget, der måske kunne være en spillefilm, en spinoff eller noget helt tredje.

Produktionen af sjette og sidste sæson af ’Peaky Blinders’ er blevet forsinket grundet covid-19, men dagens udmelding kunne let tolkes som et tegn på, at vi ikke skal vente så frygteligt længe endnu. Femte sæson rullede over skærmen i efteråret 2019 og hentede fem stjerner hjem fra vores anmelder for sin fortsatte »eksplosive underholdning«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af