Justin Theroux er en paranoid opfinder i traileren til Apple-serien ’The Mosquito Coast’

Justin Theroux er en paranoid opfinder i traileren til Apple-serien ’The Mosquito Coast’
'The Mosquito Coast'. (Foto: PR)

I en tid, hvor alverdens konspirationsteorier og en stigende mistillid til myndighederne gennemsyrer samfundets afkroge, er Paul Therouxs roman ’The Mosquito Coast’ fra 1981 nærmest mere aktuel end nogensinde.

’The Mosquito Coast’ blev i 1986 filmatiseret af Peter Weir med Harrison Ford i hovedrollen, og nu overtager Paul Therouxs nevø, skuespilleren og instruktøren Justin Theroux, rollen i en tv-adaption, der i slut april kan opleves på Apple TV+, og som netop har fået en ny trailer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serien tager afsæt i samme udgangspunkt som både Paul Therouxs originalværk og Weirs film fra 1986. Vi følger Allie Fox, en idealistisk, principfast, gal og genial opfinder, som beslutter sig for at rejse til Sydamerika.

Med familien under armen,håber han at starte et nyt liv langt væk fra det vestlige samfund, som han anser som bundråddent. Planen møder dog et betydeligt bump på vejen, da familien pludselig er på flugt fra de amerikanske myndigheder.

Serien er et passionsprojekt fra Justin Theroux selv, mens Ruppert Wyatt (’Rise of the Planet of the Apes’) er hyret som konceptuerende instruktør og står i spidsen for de to første ud af de i alt syv afsnit. Derudover er serien skabt af Neil Cross, manden bag Idris Elba-serien ’Luther’.

’The Mosquito Coast’ får premiere 30. april på Apple TV+.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af