’Dark’-duo står bag ny Netflix-serie med flere danske navne: Se den første teaser til ‘1899’

’Dark’-duo står bag ny Netflix-serie med flere danske navne: Se den første teaser til ‘1899’
'1899'. (Foto: Rasmus Voss)
STREAMING TOGETHER

Jantje Friese og Baran bo Odar nød stor succes som tovholdere på den tyske Netflix-serie ’Dark’. Anden og tredje sæson fik begge tildelt topkarakter af vores anmelder, og serien anses generelt som en af de stærkeste serier, som Netflix har lanceret.

Nu er duoen klar med et nyt projekt for streamingtjenesten. Denne gang er de tilmed også producere via deres nystartede selskab Dark Ways, som sammen med Netflix står bag serien ’1899’, hvis produktion netop er påbegyndt. Begge er desuden også tovholdere, mens Friese er forfatter, og Odar er instruktør på den nye serie.

I ’1899’ følger vi et immigrantskibs rejse fra Europa til New York. Passagererne har både forskellige baggrunde og nationaliteter, men deler deres håb og drømme om et nyt århundrede og en ny start i udlandet.

Men den transatlantiske sejltur tager en uventet drejning, da de støder på et andet skib, der har været forsvundet i månedsvis. Det, de finder om bord, vil gøre deres vej til det forjættede land til en mareridtslignende gåde, der forbinder hver af passagernes fortid gennem et spind af hemmeligheder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘1899’ er en international serie, og det afspejler castet også med flere nationaliteter på rollelisten. De fire danske tilføjelser til serien tæller blandt andre Maria Erwolter (’Pusher II’) og Alexandre Willaume (’Equinox’), mens Lucas Lynggaard Tønnesen (’The Rain’) og Clara Rosager (’Før Frosten’) ligeledes medvirker.

Seriens første sæson består af otte afsnit. Premieredatoen for ‘1899’ er fortsat uvist.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af