Oscar Isaac og Ethan Hawke i dyster Marvel-serie: Se teaseren for ‘Moon Knight’

Oscar Isaac og Ethan Hawke i dyster Marvel-serie: Se teaseren for ‘Moon Knight’
Oscar Isaac i 'Moon Knight'. (Foto: Screenshot)

Marvel og Disney+’s superhelteserier har fået en forrygende streaming-start i 2021, hvor ‘WandaVision’, ‘The Falcon and the Winter Soldier’ og ‘Loki’ har høstet anmelderroser, Emmy-nomineringer en masse (til ‘WandaVision’) og glødende Twitter-hype.

Og der er meget mere i vente.

Lige om lidt lander ‘Hawkeye’ med Jeremy Renner, mens en af de absolut mest imødesete Marvel-serier for 2022 er ‘Moon Knight’.

Med to af vor tids stærkeste skuespillere i front, Oscar Isaac og Ethan Hawke, følger serien på Disney+ den tidligere lejesoldat Marc Spectors (Isaac) forvandling til en ikke så lidt tvetydig antihelt – med lidt »hjælp« fra en egyptisk forbandelse.

Se den første teaser her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De natlige hævner-vibes til trods er ‘Moon Knight’ ingenlunde Marvels pendant til Batman, idet Spector, som forsøger at lægge ultravolden på hylden, plages af en personlighedsspaltning, der truer med at udviske hans menneskelighed.

Og lur os om ikke nok Hawkes superskurk (som vi blot hører stemmen af i teaseren) skal komplicere tingene yderligere …

Oscar Isaac er lige nu biografaktuel i den kritikerhyldede ‘The Card Counter’, ligesom han også kan opleves i ‘Dune’ på HBO Max.

‘Moon Knight’ får premiere på Disney+ i 2022. Den officielle dato er endnu ikke fastsat.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af