Colin Farrell reparerer robot og sin egen sjæl i den hypede ‘After Yang’ – se traileren

Colin Farrell reparerer robot og sin egen sjæl i den hypede ‘After Yang’ – se traileren
Colin Farell i 'After Yang'.

Kunstnerisk ambitiøs sci-fi har de seneste år haft kronede dage med film som Alex Garlands ’Ex Machina’, Spike Jonzes ’Her’, Ben Wheatleys ’High-Rise’ og Denis Villeneuves ’Arrival’.

Og for fremtiden bør den koreansk-amerikanske instruktør Kogonadas tankevækkende ’After Yang’ nævnes i samme åndedrag. Sådan skrev vores filmredaktør, Jacob Ludvigsen, efter han så filmen på Cannes-festivalen sidste år.

I en udefinerbar fremtid er menneskelignende robotter integreret, ligesom diverse AI-assistenter er i dag. Jake (Colin Farrell) og Kyra (Jodie Turner-Smith) har købt androiden Yang for at hjælpe deres adoptivdatter Mika med at tilpasse sig livet i USA.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da Yang går i stykker, beslutter Jake sig for at få ham repareret frem for at købe en ny, fordi Mika har dannet et tæt bånd til ham. Reparationen bliver en rejse ind i androidens sjæl, hvilket også åbenbarer ting om Jakes eget liv.

’After Yang’ er den koreansk-amerikanske instruktør Kogonadas anden film, efter ’Columbus’, som også fik stor ros af anmelderne. Kogonada har selv skrevet og klippet filmen.

’After Yang’ har amerikansk premiere 4. marts, men har endnu ikke fået dansk premieredato

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af