Ny sæson ‘Black Mirror’ får grønt lys hos Netflix

Ny sæson ‘Black Mirror’ får grønt lys hos Netflix
'Black Mirror USS Callister'. (Foto: PR)

Noget tyder på, at vi snart kan sætte tænderne i en ny sæson ‘Black Mirror’.

Ifølge Variety har Netflix givet grønt lys til, at serieskaber Charlie Brooker og hans kreative partner Annabel Jones kan påbegynde udviklingen af en sjette sæson i antologiserien.

Det er snart tre år siden, at femte sæson ‘Black Mirror’ landede på streamingtjenesten. Siden har Brooker og Jones startet deres eget selskab, Broke and Bones, og skrevet under på en millionkontrakt med Netflix, der blandt andet har ført til satirefilmene ‘Death to 2020‘ og ‘Death to 2021’.

Rettighederne til ‘Black Mirror’ har dog ligget hos duoens forhenværende selskab, Endemol Shine, som siden blev opkøbt af Banijay Group. Flere fans frygtede, at det ville blive dødsstødet for ‘Black Mirror’, men nu har Banijay altså indvilliget i at udleje rettighederne til serien til Netflix.

Ifølge Varietys kilder vil sjette sæson bestå af flere afsnit end sæson fem, der kun indeholdt tre episoder, mens samtlige afsnit vil blive behandlet som individuelle spillefilm. Det er i tråd med den seneste udvikling i serien, hvor afsnittene generelt er blevet længere, mens produktionsværdien har fået et nøk op.

Netflix har ikke kommenteret sagen, så det er endnu uvist, hvor langt den udviklingen af den kommende sæson er.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af