Første trailer til Noah Baumbachs ventede ‘White Noise’ med Adam Driver og Greta Gerwig er temmelig overraskende

Første trailer til Noah Baumbachs ventede ‘White Noise’ med Adam Driver og Greta Gerwig er temmelig overraskende
'White Noise'. (Foto: Wilson Webb/Netflix)

Jeg må indrømme, at jeg blev noget overrasket over den første teaser til en af årets mest imødesete film, Noah Baumbachs ‘White Noise’.

Den minutlange video pirrer nemlig med det, der ligner en ambitiøs katastrofefilm, ganske vist med en skæv humor, men også med dramatisk musik og indikationer af seriøs kamp for overlevelse, som vi kender det fra genren.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er overraskende, fordi Noah Baumbachs film generelt er spidse, eksistentielt udforskende sædeskildringer, som i familieportrætterne ‘The Squid and the Whale’ og ‘Marriage Story’.

Og fordi Don DeLillos bog, der ligger til grund for ‘White Noise’, også ligger langt væk fra et konventionelt katastrofeplot, om end udgangspunktet naturligvis flirter med apokalypsen.

Adam Driver spiller en professor i Hitler-studier (Driver), der har en kone (Gerwig) og fire børn. Både han og hustruen lider af akut dødsangst, og deres ængstelighed bliver til virkelighed, da en luftbåren gift slipper ud i området og lægger en sort sky over himlen.

‘White Noise’ får premiere på Venedig-festivalen på tirsdag, mens filmen, der er en af Netflix’ store Oscar-kandidater i år, rammer streamingtjenesten senere på året.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af