Olivia Wilde kommenterer ‘Don’t Worry Darling’-spyttegate mellem Harry Styles og Chris Pine

Olivia Wilde kommenterer ‘Don’t Worry Darling’-spyttegate mellem Harry Styles og Chris Pine
Olivia Wilde ved 'Don't Worry Darling'-premieren i Venedig. (Foto: by John Phillips/Getty Images)

Efter ugevis med massive rygter på sociale medier kan Olivia Wildes thriller ‘Don’t Worry Darling’ endelig opleves i de danske biografer.

Instruktøren er dog langt fra færdig med at blive spurgt ind til de mange kontroverser, der har omgivet filmen – blandt andet at Harry Styles skulle have spyttet på Chris Pine under verdenspremieren ved Venedig Film Festival.

I en teaser for Wildes besøg ved ‘The Late Show With Stephen Colbert’, lader hun selv til at bringe det virale øjeblik på banen.

»Endnu et af vores mærkelige rygter, ‘spyttegate’, som du måske har hørt om, synes jeg er…«, begyndte hun, hvorefter hun blev afbrudt af Colbert:

»Spyttede Harry StylesChris Pine, hvorfor, hvorfor ikke? Understøt dit svar«.

En grinende Olivia Wilde svarede: »Nej, det gjorde han ikke. Men jeg synes, det er det perfekte eksempel på, hvordan folk leder efter drama overalt. Harry spyttede ikke på Chris«.

‘Don’t Worry Darling’ har været genstand for stor diskussion i ugerne op til verdenspremieren ved Venedig Film Festival i starten af september.

Rygterne har svirret om splid mellem hovedrolleindehaver Florence Pugh og Wilde, og sidste måned trak filmen overskrifter, fordi Wilde i et interview fortalte, at hun havde fyret Shia LaBeouf – en påstand, som LaBeouf afviste og senere forsøgte at modbevise.

Det vakte desuden opsigt, da Pugh undlod at dukke op til en normalvis obligatorisk pressekonference forud for filmens gallapremiere i Venedig, hvor Wilde undveg et spørgsmål om, hvorvidt der er splid mellem hende og Pugh.

‘Don’t Worry Darling’ har endelig premiere i dag, så publikum selv kan se, hvad der gemmer sig bag alle overskrifterne.

Soundvenues anmelder Freja Dam kvitterer med tre stjerner, og og konkluderer, at filmen ikke lever op til hypen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af