Florence Pugh lander hovedrolle i Alexander Skarsgårds instruktørdebut

Florence Pugh lander hovedrolle i Alexander Skarsgårds instruktørdebut
Florence Pugh og Alexander Skarsgård i 'The Little Drummer Girl'. (Foto: PR)

Alexander Skarsgård er klar til at springe ud som instruktør, og han har allieret sig med en af tidens mest eftertragtede skuespillere.

Florence Pugh indtager hovedrollen i Skarsgårds debutfilm ‘The Pack’ – en psykologisk thriller om et dokumentarhold, som trodser det vilde landskab i Alaska for at redde en næsten uddød ulveart. Det skriver Indiewire.

Ifølge den officielle plotsynopsis indtræffer det store drama dog først senere, da filmholdet genforenes til en prestigiøs prisuddeling, hvor sandheden, om hvad der skete under deres ekspedition, kommer på bordet.

Skarsgård og Florence Pugh har tidligere arbejdet sammen på Park Chan-Wook-serien ‘The Little Drummer Girl‘, og i ‘The Pack’ får de også mulighed for igen at spille over for hinanden, da Skarsgård også har en rolle foran kameraet.

Pugh er en af de mest efterspurgte unge skuespillere i Hollywood lige nu. Hendes kommende projekter tæller Denis Villeneuves ‘Dune: Del 2‘, Christopher Nolans ‘Oppenheimer‘, Marvel-filmen ‘Thunderbolts’ og den roste Netflix-film ‘The Wonder’, som udkommer senere på året.

Skarsgård har også travlt foran kameraet. Hans kommende roller tæller Brandon Cronenberg-gyseren ‘Infinity Pool’ med Mia Goth og Elizabeth Miller-biopicfilmen ‘Lee’ med Kate Winslet.

Optagelserne til ‘The Pack’ begynder i marts 2023. Udgivelsesdatoen er endnu ikke fastlagt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af