T.J. Miller vil aldrig arbejde sammen med ‘Deadpool’-medspiller Ryan Reynolds igen

T.J. Miller vil aldrig arbejde sammen med ‘Deadpool’-medspiller Ryan Reynolds igen

Selvom han har spillet rollen som Weasel i to ‘Deadpool’-film, har skuespiller og komiker T.J. Miller (‘Silicon Valley’) meldt ud, at han ikke kommer til at medvirke i flere film med Ryan Reynolds – slet ikke superhelteserien. 

Han fortalte nemlig om et altafgørende akavet øjeblik mellem ham og filmens stjerne som gæst i podcasten Adam Corrolla Show, hvor han også udtalte om Reynolds: »Det er mærkeligt, at han hader mig«.

»Vi havde et virkelig underligt øjeblik sammen på ‘Deadpool’, hvor han sagde, ‘lad os tage et skud til’. Og så var han forfærdelig ondt ved mig som sin karakter, som om jeg var Weasel. Så sagde han, ‘Ved du hvad, der er så fedt ved dig, Weasel? Du er ikke stjernen, men du står for lige tilpas nok eksposition til, at det er sjovt, og så kan vi smutte og vende tilbage til den rigtige film’«. 

Hvad der har ligget bag det akavede sammenstød er uklart. Dog giver T.J. Miller udtryk for, at det var et øjeblik, der har påvirket hans syn på medspilleren meget. Han fortæller, at hverken ham eller andre på setttet vidste, hvordan de skulle reagere. 

Hvorvidt T.J. Miller har haft en rolle på bedding i seriens tredje film er uklart, men skuespilleren har i hvert fald gjort det klart, at han ikke har lyst til at vende tilbage. Miller lagde heller ikke skjul på, at medspillerens stigende succes har påvirket deres forhold. 

»Jeg kom bedre ud af det med ham på den første ‘Deadpool’, fordi han ikke var en kæmpe, kæmpe filmstjerne (…). Ville jeg arbejde sammen med ham igen? Nej, jeg ville ikke arbejde sammen med ham igen«, lød det fra Miller i podcasten. Hvilket blev fulgt op med en anekdote om Michael Bay: 

»Det har jeg også sagt om Michael Bay, og nu er vi venner, og jeg ville gerne arbejde sammen med ham igen. Men jeg tror, Michael Bay er anderledes«. 

Hvis man tager Ryan Reynolds og ‘Deadpool’ ud af ligningen har T.J. Miller selv en temmelig konfliktfyldt karrierehistorik. 

Han forlod den populære rolle som Ehrlich i Mike Judges ‘Silicon Valley’ på grund af store samarbejdsvanskeligheder. ‘Silicon Valley’-medspilleren Alice Wetterlund har udtalt, at han var dybt ubehagelig at arbejde sammen med. 

I 2017 blev han anklaget for seksuelt overgreb og vold af en anonym kvinde fra hans college og er også blevet anklaget for transfobiske udtalelser mod filmkritikeren Danielle Solzman.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af