HBO afviser, at ‘The Idol’ sæson to allerede er blevet lagt i graven

HBO afviser, at ‘The Idol’ sæson to allerede er blevet lagt i graven
The Weeknd som Tedros Tedros i 'The Idol'. (Foto: HBO Max)

HBO Max har fået mere promovering af deres nye serie ‘The Idol’, end de havde håbet på.

I kølvandet på de enormt kritiske anmeldelser og viral latterliggørelse på nettet, har Page Six skrevet en artikel på baggrund af anonyme kilder, der fortalte, at seriens fremtid var uvis hos HBO.

Det udsagn afviser HBO dog pure: »Der bliver fejlagtigt skrevet, at en beslutning om anden sæson af ‘The Idol’ er blevet truffet. Det er den ikke, og vi ser frem til at dele den næste episode med jer søndag aften«, lyder det fra tjenestens Twitter.

På baggrund af citater fra to anonyme kilder havde Page six blandt andet skrevet, at Abel Tesfaye ikke havde planer om at lave en sæson to af serien, og at den altid havde været tænkt som en miniserie. Det har dog ikke fremgået af HBO’s officielle markedsføring.

Modtagelsen af serien har i al fald været hård: Først med rygter om en yderst kaotisk optagelsesproces, dernæst med en syndflod af negative anmeldelser ved filmfestivalen i Cannes, som kun har stadig til i styrke efter, at hele verden har fået syn for sagn.

‘The Idol’ kan ses på HBO Max.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af