‘Salsa’ vender tilbage med købesex, natklub og trekantsdrama – se traileren

‘Salsa’ vender tilbage med købesex, natklub og trekantsdrama – se traileren
Safina Coster Waldau i 'Salsa'. (Foto: Christian Torp)

Der er ikke længe til, at anden sæson af Jonas Risvigs populære DR-serie ‘Salsa’ vender tilbage på skærmene.

Nu er traileren for næste kapitel landet, hvor den fiktive sexapp Drift er tilbage med en ny opdatering, hvor man kan tjene og bruge mønter på sine hookups. Og hvor hovedkarakteren Uma lader til at være klar til at lægge masken og engangsknaldene på hylden og finde kærligheden.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det lader dog til at medføre det helt store trekantsdrama, da veninden Kaya (Ingrid Bjerg-Raft) får et godt øje til Umas flirt næstenkæreste Karl.

Storesøsteren Victoria (Filippa Navarana) får job på natklubben Ca Va, hvor Kristoffer Eriknauers sleske chef styrer slagets gang med assistance fra Frederik Trudslevs ubarmhjertige picker. Imens ulmer konflikten mellem søstrene Uma og Vic, der ikke helt har fået snakket ud om forrige sæsons ubehagelige Drift-møde med Noah (Alexander Bryld Obaze).

Da ‘Salsa’s første sæson ramte DR i sommeren 2022, kaldte Soundvenues anmelder Johanne Høgfeldt den »alt det seksualundervisningen i skolen ikke er« og fremhævede ved finalen serien for at fokusere på unge kvinders lyst, samtykke, venindeskab og de realistiske sexscener.

Udover DR-serien har Jonas Risvig spillefilmen ‘Kontra’ på vej.

‘Salsa’ sæson to får premiere 27. oktober på DRTV.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af