‘Black Mirror’ fornyet med syvende sæson

‘Black Mirror’ fornyet med syvende sæson
'Black Mirror' sæson 6. (Foto: Netflix)

Da sjette sæson af ‘Black Mirror’ ramte Netflix tidligere i år, befandt hitserien sig i en lille identitetskrise.

I hvert fald handlede tre af sæsonens fem afsnit ikke længere om seriens varemærke: Fremtidsdystopier, der viser teknologiens konsekvenser for menneskeheden.

Derfor bliver det spændende at se, hvor antologiserien bevæger sin hen, når den vender tilbage med flere nye afsnit. Variety kan således afsløre, at ‘Black Mirror’ er blevet fornyet med en syvende sæson.

Mediet kan ikke berette noget om casting eller antal afsnit, men skriver, at produktionen går i gang senere i år. Seriens skaber, Charlie Brooker, er igen ved roret sammen med producerne Annabel Jones og Jessica Rhoades.

»Sæson 6 er ujævn, dårlig, modig og udefinerbar. Den giver en fornemmelse af, at når ’Black Mirror’ ser sig selv i spejlet, så forstår den ikke længere, hvad det er, der kigger tilbage«, skrev Soundvenues anmelder Mikkel Medom om sjette sæson, som han tildelte tre stjerner.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af