Et poolparty bliver den sikre død i traileren til ‘Night Swim’ – med gysermestre bag roret

Et poolparty bliver den sikre død i traileren til ‘Night Swim’ – med gysermestre bag roret
'Night Swim'. (Foto: Universal Pictures)

Frygten for havet er relativt udbredt og et klassisk gysertema gennem filmhistorien. For hvem ved, hvilke mystiske havdyr, der lurer lige under overfladen? Men har du nogensinde tænkt over, hvad der kunne gemme sig i en pool?

Gysermestrene James Wan (‘Saw’-medskaber) og Jason Blum (grundlægger af gyserproduktionsselskabet Blumhouse, der står bag fænomener som ‘Five Nights at Freddy’s’ og ‘M3GAN’) går sammen om at producere ’Night Swim’. Og at dømme på traileren går de stærkt efter at skabe en ny frygt hos deres publikum.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Wyatt Russell (‘The Falcon and the Winter Soldier’) spiller Ray Waller, der flytter i et nyt hus med sin kone, Eve (Kerry Condon fra ‘The Banshees of Inisherin’) og deres to børn.

Alt ånder fred og idyl, indtil familien langsomt erfarer, at et overnaturligt væsen holder til i deres pool. Og det vil se blod.

’Night Swim’ bliver instruktør Bryce McGuires spillefilmsdebut. Filmen er baseret på en kortfilm, han lavede i 2014 med instruktør Rod Blackhurst (’Amanda Knox’), der også producerer.  

‘Night Swim’ får biografpremiere 7. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af