Taika Waititi vil ikke instruere flere ‘Thor’-film

Taika Waititi vil ikke instruere flere ‘Thor’-film
Taika Waititi (Foto: Jeff Kravitz/ FilmMagic via Getty Images)

For tiden hersker der en mini-krise hos Marvel Studios med en rekorddårlig åbningsuge på ’The Marvels’ og flere forsinkede eller helt forladte produktioner. De seneste rygter lyder, at studiet angiveligt overvejer at genoplive det gamle ’Avengers’-hold for at afværge krisen.

Der har i Marvel-landskabet længe været snak på internettet om en potentiel femte film med superhelten Thor, der spilles af Chris Hemsworth.

Men en ny ‘Thor’-film bliver uden Taika Waititi, der instruerede den anmelderroste ’Thor: Ragnarok’ og den knap så populære ’Thor: Love and Thunder’.

Waititi bekræftede i et interview med Business Insider, at han er færdig med tordenguden for nu: »Jeg ved, at jeg ikke vil være involveret. Jeg vil koncentrere mig om de andre film, jeg har sagt ja til«.

Et sådan projekt er blandt andet en ny film i ’Star Wars’-universet. Det kunne Waititi til gengæld ikke sige meget om: »Den marinerer stadig. Jeg er i gang med at skrive den«, fortæller han.

Instruktøren pointerer dog, at der ikke er dårlig stemning mellem ham og superheltestudiet:

»Jeg elsker Marvel, jeg elsker at arbejde med dem. Jeg elsker Chris«, siger han, og fortsætter: »Jeg ville aldrig føle, at de var mig utro. Vi er i et åbent forhold, og det er sådan, at hvis de vil ses med andre, så er jeg tilfreds med det. Jeg vil stadig gerne tilbage i seng med dem en dag«.

Taika Waititi er aktuel med sportsdramaet ’Next Goal Wins’, der får biografpremiere 4. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af