‘The White Lotus’-stjernen Jennifer Coolidge slutter sig til kultinstruktørs ‘Minecraft’-film

‘The White Lotus’-stjernen Jennifer Coolidge slutter sig til kultinstruktørs ‘Minecraft’-film
Jennifer Coolidge i 'The White Lotus' sæson 2. (Foto: HBO Max)

Med sin populære og to gange Emmy-vindende rolle som Tanya McQuoid i hitserien ‘The White Lotus’ har Jennifer Coolidge fået et stort gennembrud sent i karrieren.

Nu gør den 62-årige skuespiller sig klar til at medvirke i en ny filmsatsning, nemlig den kommende filmatisering af ‘Minecraft’, der allerede har Jason Momoa og Jack Black i castet. Det skriver Deadline.

‘Minecraft’-spillet blev skabt af svenskeren Markus ‘Notch’ Persson tilbage i 2009 og er med tiden blevet det bedstsælgende spil nogensinde på verdensplan med 300 millioner solgte eksemplarer og omkring 140 millioner aktive månedlige brugere ifølge Deadline.

Der er endnu ikke meget ude om filmens plot, ligesom vi ikke ved, hvem Coolidge skal spille. Ifølge IMDb handler spilfilmatiseringen om »den ondsindede Ender Dragon, hvis ødelæggende færd får en ung pige og hendes gruppe af usandsynlige eventyrere til at redde Overworld«.

‘Minecraft’ instrueres af Jared Hess, som debuterede i 2004 med kultfilmen ‘Napoleon Dynamite’, efterfulgt af komedier som ‘Nacho Libre’, ‘Gentlemen Broncos’ og ‘Don Verdean’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af