Glen Powell ligner Tom Cruise i ny sportskomedie – se billedet

Glen Powell ligner Tom Cruise i ny sportskomedie – se billedet
Glen Powell til premiere på 'Twisters'. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Glen Powell viste med sin rolle som filosofiprofessor som undercover-betjent i ‘Hit Man’, at han er en mand, der holder af at klæde sig ud.

Nu har han kastet sig over endnu en forklædningsrolle i Hulu-serien ‘Chad Powers’. Her spiller den 35-årige skuespiller en amerikansk fodboldspiller på professionelt college-niveau, der får sparket på grund af dårlig opførsel, hvorefter han opfinder identiteten Chad Powers og søger tilflugt på et flækkehold i sydstaterne.

På det første billede er Glen Powell iført en protese, der får ham til at ligne Tom Cruise. Der har spillet en særlig rolle som mentor i Powells karriere fra deres samarbejde i ‘Top Gun: Maverick’.

Glen Powell som ‘Chad Powers’. (Foto: Disney)

Konceptet og titelkarakteren er baseret på en række sketches fra sportskanalen ESPN med den tidligere NFL-spiller Eli Manning. Powers har skabt de kommende serie for Hulu sammen med ‘Loki’-forfatter Michael Waldron.

I resten af castet finder man blandt andet Steve Zahn, der senest gjorde sig bemærket i første sæson af ‘The White Lotus’ samt Toby Huss, der medvirkede i ‘Halt and Catch Fire’.

Serien er i produktion, men hvornår den får premiere vides ikke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af