Eva Longoria reddede ’John Wick’ med pengeindsprøjtning, da produktionen var i krise

Eva Longoria reddede ’John Wick’ med pengeindsprøjtning, da produktionen var i krise
Eva Longoria i 2024. (Foto: Stefanie Keenan/Getty Images for This Is About Humanity)

‘John Wick’-franchisen, som i dag er et af de største action-fænomener i nyere tid, var tæt på slet ikke at se dagens lys på grund af et væsentligt hul i produktionens økonomi. Men så kom Eva Longoria til undsætning med afgørende assistance.

I et interview med Business Insider (via Aol) fortæller instruktør Chad Stahelski, at de med mindre end en uge tilbage af produktionen på den oprindelige ’John Wick’, pludselig fik at vide, at kassen var tom. En investor kunne ikke skaffe penge i tide, hvilket betød, de manglede seks millioner dollars.

Filmen var uafhængigt finansieret og både Stahelski, hovedrolleindehaver Keanu Reeves og producer David Leitch havde brugt penge fra egne lommer på projektet. Da filmen så pludselig var i krise, kom der heldigvis en redning ind fra højre.

CAA (Creative Artists Agency), som administrerede finansieringen, tilbød nogle af deres tilknyttede skuespillere at investere i filmen med garanti om, at de ville blive tilbagebetalt som de første.

I ellevte time tilsluttede ’Desperate Housewives’-stjernen Eva Longoria sig og forsynede produktionen med de manglende seks millioner dollars. På det tidspunkt var de 24 timer fra at trække stikket på projektet.

Investeringen viste sig som bekendt at bære frugt, da ’John Wick’ blev en stor succes i biograferne og indtjente over det firedobbelte af budgettet.

Stahelski mindes også, at Longoria sidste år fortalte ham, at »wow, det var de bedste penge jeg nogensinde har brugt«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af