Nu kan du høre de første afsnit af Kim Kardashians true crime-podcast

Nu kan du høre de første afsnit af Kim Kardashians true crime-podcast
Kim Kardashian ved Met Gala 2022. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Spotify har netop lanceret de første afsnit af Kim Kardashians true crime-podcast ‘The System: The Case of Kevin Keith’.

Keith blev i 1994 dømt for tre mord, men har hele tiden insisteret på, at han er uskyldig, og hans familie har brugt de sidste tre årtier på at kæmpe for en frifindelse.

Det er denne sag, som Kardashian dykker ned i over otte afsnit, hvor der blandt andet er fokus på de manglende fysiske beviser i sagen, som værten sætter spørgsmålstegn ved.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sagen om Kevin Keith greb allerede Kardashians opmærksomhed for flere år siden, og den har været en vigtig del af hendes arbejde for at reformere det amerikanske fængselssystem.

I 2019 tweetede hun om Keith, der i 2010 fik sin dødsdom ændret til livstid uden mulighed for prøveløsladelse, men som altså stadig sad bag tremmer trods den umiddelbare tvivl om beviserne mod ham.

Derfor er dette også fokus for podcasten, der beskrives som en »forskruet og, til tider, utrolig historie«, hvilket kunne lyde som Kardashians udgave af ‘Serial’.

De to første afsnit af ‘Kim Kardashian’s The System: The Case of Kevin Keith’ er tilgængelige hos Spotify nu.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af