Sommerens 10 bedste sneakers til herrerne

Hvide eller farverige, enkle eller tekniske detaljer? Vi har samlet nogle af de skarpeste sneakers til de varmere dage.

ADIDAS

 

Adidas Originals ‘Stan Smith Vulc’
Adidas’ Stan Smith har siden sin genfødsel sidste år cementeret sin position i sneakerverdenen som allestedsværende, hvor den populære silhuet er set i primeknit, læder, mesh og senest i en vulkaniseret udgave med gult ruskind.
Ca. 700 kr. hos Norse Store

common

 

Trés Bien x Common Projects ‘Special Achilles’
Svenskerne fra Trés Bien stormer derudaf med en solbrillekollektion, en in-house tøjlinje og senest et samarbejde med verdens bedste fodtøjsæstetikere fra Common Projects. Sammen har de fortolket ‘Achilles’-sneakeren i en overdel af mørkeblåt kanvas. Simpelt, men virkeligt flot.
Ca. 2.050 kr. hos Trés Bien 

wood-wood

Wood Wood ‘Ian Slip-On’
Wood Wood begav sig for få sæsoner siden ud på fodtøjsmarkedet, hvor de til 2015 har et udvalg, der blandt andet byder på deres fortolkning af den velkendte slip-on-silhuet. Skoen hedder ‘Ian’ og kommer i en overdel af sort læder med en hvid sål med marmorprint.
Ca. 1.100 kr. hos Wood Wood

NIKE

 

Nike ‘Tennis Classic AC Premium’
Det er med fodtøj, som med så mange andre ting, det er ofte de simple ting, der er de gode ting. Case in point: Nikes seneste version af deres ‘Tennis Classic AC’, der her ses i en ‘premium’-udgave med en overdel af kridhvidt læder med matchende sål og snørrebånd.
Ca. 900 kr. hos Nitty Gritty

asics

 

Asics ‘GT II’
Det er rart at se, at nogle holder sig til, hvad de er gode til. Asics begynder ikke at lave nyt tennisinspireret fodtøj eller sko til skateboarding, for hvorfor skulle de dog det, når de nu engang er så dygtige til løbesneakers? Se blot deres ‘GT II’ i en lys overdel af hvide og råhvide nuancer af læder og mesh.
750 kr. hos Rezet Store

NEW-BALANCE

 

New Balance ‘M996’
Skru op til sommeren med New Balances ‘M996’ i en skarp mintgrøn overdel af ruskind med grå detaljer og ‘Revlite’-sål for øget komfort. Er det ikke nok, kan du smide fødderne trygt i disse sko, velvidende at de rent faktisk er produceret i USA.
Ca. 1.400 kr. hos Firmament Berlin

converse

Converse ‘CT1970 Zip’
Lynlåsen er tilbage. Måske for en stund, måske for at blive – vi kan ikke love noget. Men vi kan dog sige med en god portion sikkerhed, at du ikke vil fortryde at køre fodtøjet i stilling til sommeren med Converses 70’er-fortolkning af mærkets ikoniske Chuck Taylor. Silhuetten kommer til de varmere dage i en overdel af lyst ruskind med lynlåse på skoens ydersider.
Ca. 875 kr. hos Soto Store

NIKE2
Nike ‘SP Lunar Internationalist Stingray’
Hører man til den mere konservative skole, der samtidig gerne vil undgå at have ondt i fødderne har Nike svaret i en af dets seneste udspil. Her kommer mærkets ‘Internationalist’-model med ‘Lunar’-sål i all black everything med imiteret S’tingray’-læder på skoens swoosh.
Ca. 900 kr. hos Slam Jam Socialism

ADIDAS1

 

Adidas ‘Equipment Running Guidance 93’
Adidas bragte for sæsoner tilbage deres ‘Equipment Running Guidance 93’-sneaker tilbage i ringen, og det bør du værdsætte, mens muligheden stadig er der. Til sommersøndagenes gåture og hverdagenes pendling kan du hoppe i en råhvid overdel af læder med hvide detaljer.
Ca. 950 kr. hos Sneakersnstuff

VANS

Vans ‘Vault Old Skool LX Zip’
Lynlåsen kommer lige én gang til. Her er det Vans ‘Vault’-linje – en underdivision af mærket med kvalitet og historie i fokus – der disker op med den velkendte ‘Old Skool’-sko i sort læder. Her er lynlåsen placeret mere subtilt på skoens inderside.
Ca. 925 kr. hos End Clothing

Læs også: Street style fra gaderne i Indre By

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af