Harry Styles har styr på jakkesættene til premiererne på ‘Dunkirk’ – iklædt Gucci, Prada og Calvin Klein

Harry Styles har styr på jakkesættene til premiererne på ‘Dunkirk’ – iklædt Gucci, Prada og Calvin Klein
Harry Styles i New York til premieren på 'Dunkirk'. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Christopher Nolans længe ventede 2. Verdenskrigsstorfilm ’Dunkirk’ har de seneste dage trukket stribevis af rosende overskrifter hos både internationale filmanmeldere og hos os selv, hvor vores anmelder netop har kastet en sand stjerneregn efter filmen og kåret den til årets foreløbigt bedste.

Men også på modefronten har kulissen omkring premieren givet anledning til masser af roser. 

Harry Styles, som spiller den unge soldat Tommy i ‘Dunkirk’, har nemlig stjålet rampelyset på den røde løber forud for premiererne på filmen, og det er sket med stor bevågenhed fra internationale modemedier som Vogue og GQ.

Hvis nogen skulle være i tvivl om Harry Styles’ stilmæssige formåen, har den tidligere One Direction-stjerne de seneste dage cementeret, at han mestrer jakkesættet på sin helt egen halvrockede facon med sans for små, men væsentlige detaljer.

Samtidig har han kastet masser kærlighed efter nogle af modens mest toneangivende designere og modehuse lige nu. Kærligheden er tilsyneladende gengældt.

Iført dobbeltradet Gucci-suit og støvler i London (foto: Tristan Fewings/Getty Images)

Hele ‘Dunkirk’-premiereturneen lagde fra land i London i sidste uge, hvor Styles mødte op i et dobbeltradet jakkesæt fra Gucci. Måske et nedtonet et af slagsen, når man tænker på, hvordan farver, broderier og mix af mønstre fylder utroligt meget i Gucci-designeren Alessandro Micheles æstetiske-DNA. Men ikke desto mindre var Styles’ røde støvler med ekstra høj hæl og dragebroderier fra Guccis Resort 2018-kollektion med til at sætte lidt ekstra kolorit på det udtryk. 

Jakkesæt fra Pradas SS18-kollektion

I Frankrig i søndags havde Harry Styles byttet Gucci-sættet ud med et grøntonet 90’er inspireret jakkesæt fra Pradas SS18-kollektion, hvor djævlen igen lå i detaljen med de sorte kontraststriber på indersiden af buksebenene.

Styles i Calvin Klein i New York.

Sidst men ikke mindst tyede Harry Styles naturligvis til Calvin Klein i anledning af ‘Dunkirk’-premieren i New York. For når man som Harry Styles har styr på moden, skal man selvfølgelig have Raf Simons’ Calvin Klein-design på i mærkets hjemby, New York. Her entrerede Styles den røde løber iført smoking fra Calvin Kleins Pre-Spring 2018-kollektion, hvor de detaljerige bukser og cowboy-inspirerede støvler, som vi også så på catwalken, da Raf Simons viste sin første Calvin Klein-kollektion i vinter, var det stilmæssige blikfang.

Og ja, at Harry Styles konsekvent er mødt op til premiererne items fra kollektioner, der endnu ikke har ramt markedet, vidner vidst om, at nogle af modebranchens mest toneangivende spillere i den grad også har taget Styles til sig.

‘Dunkirk’ har i øvrigt premiere i biograferne i dag.

Læs også: ‘Dunkirk’: Nolans overrumplende totaloplevelse er en af de bedste krigsfilm nogensinde

Læs også: ‘Dunkirk’s boyband-stjerne: Christopher Nolan anede ikke, hvor kendt Harry Styles var

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af