Surfact

Der er ikke umiddelbart meget surf i Surfact. Der er snarere en slags tilbagevenden til grungerødderne, stærkt inspireret af Pearl Jam, på godt og ondt, noget bandet da heller ikke selv lægger skjul på.

Fem numre er der blevet plads til på ep’en ‘I’ve Seen So Much Beauty, But I Haven’t Had My Share’, og det mest iørefaldende er nok sanger Jesper Storgaards vokal. Den virker meget inspireret af netop Eddie Vedder og andre kopier af selv samme Vedder, der mere eller mindre heldigt har præget den blødere ende af den hårde rockscene de sidste par år.

Afhængigt af om man er til denne lidt rustne og varme klang, eller man har fået nok af den, vil man nok få mere eller mindre ud af oplevelsen Surfact leverer. Rent musikalsk er der ikke mange overraskelser at hente, hvis man har hørt Stone Temple Pilots i deres velmagtsdage, eller som tidligere nævnt, endnu, levende Pearl Jam.
Dog må der være mange rundt omkring i det ganske danske land, der er glade for netop denne stil, ihvertfald, hvis man skal tro Soundvenues egne top lister over downloadede mp3’er, hvor netop Surfact har markeret sig stærkt, og tillykke med det.

Bevares, Surfact er da et udmærket bud på gymnasiegrunge, og drengene spiller såmænd også udmærket, men desværre uden den samme nerve som deres Seattle-forbilleder. Efterhånden som man når igennem demoen et par gange eller tre, er der ikke så forfærdeligt meget mere at hente. Det er veldrejet grunge, men intet nyt under solen her.

Surfact. 'I've Seen So Much Beauty, But I Haven't Had My Share'. Ep.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af