Hot Chip

Hot Chip blev brandvarme, da de i sommeren 2006 sendte deres andet album ‘The Warning’ på gaden. En uregerlig, men samtidig også uimodståelig omgang indiepop, krydret med både surt og sødt i form af en smule firserfunk og en masse eklektisk electronica.

Nu er de legesyge London-drenge tilbage med opfølgeren, der ligesom sidst stritter i mange forskellige retninger og samtidig stritter imod på den gode måde. For selvom de minimalistiske melodier stadig er poppede og tiltalende, så bliver lytteren ikke af den grund strøget med hårene. Man bliver i stedet udsat for lidt af hvert i løbet af den lille times tid i selskab med Alexis Taylors bløde stemme og bandets skarpe synthesizere.

Førstesinglen ‘Ready for the Floor’ lever op til sit navn og er en cool og catchy pendant til ‘And I Was a Boy from School’ fra det to år gamle gennembrudsalbum. Men kvintetten fyrer ikke kun op under dansegulvet men også op for pejsen derhjemme med et par klaverbårne ballader mod slutningen. Og inden da når de også omkring hvid r’n’b på ‘Wrestlers’, mens de vender popskabelonerne på vrangen i ‘One Pure Thought’ og ‘Thouch Too Much’.

Det er skiftevis soulet, svedigt og skævt, nøjagtig som på ‘The Warning’. Denne gang er vi dog blevet advaret på forhånd, og derfor lyser ‘Made In the Dark’ ikke helt så meget op som sin forgænger. Men Hot Chip har bevaret gløden og er stadig hotte.

Hot Chip. 'Made in the Dark'. Album. EMI.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af