Love Shop – sendt fra himlen

»Love goes on forever!« Som et kampråb om kærlighedens unægtelige styrke og uendelige sejr gjalder linjerne fra scene til publikum og tilbage igen med uformindsket intensitet. Love Shop har indtaget hjemmebanen i deres elskede København, og det kan ses, høres og mærkes.

I et sublimt sammensat set leverede de genopstandne antihelte den ene publikumsfavorit efter den anden med så megen ægte varme og glæde, at det fik et i forvejen kogende Loppen til at syde som gløderne på nytændte joints i det nærliggende Pusher Street. ‘Kræmmersjæl’ i en skærende og intens udgave blev dedikeret Klaus Bondam, ‘Drømmenes København’ kaldte gåsehuden frem, og ‘Fuck Min Højdeslræk’ tændte stjernerne i publikums øjne.

Jens Unmack har udviklet sig til en af Danmarks bedste frontmænd og Henrik Halls mundharpe har aldrig lydt bedre, samtidig har han aldrig været smukkere i sin ubehjælpsomme signaturdans. Sammen virkede de som to tyrekalve, der var kommet på græs efter en lang vinter i stalden, når de gejlede hinanden og publikum op til at yde deres ypperste.

Loppen er ikke just kendt for hverken specielt god lyd eller prangende lysshow. Og oven i det kan lægges elendige forhold for såvel musikere som publikum, der hverken kan se eller høre ordentligt. Men alt det betød så uendelig lidt, når Love Shop gennem fællesskab og fællessang fik alting til at blive til en organisme, der levede og åndede sammen.

At det er kommet så vidt, at man igen kan se Love Shop live, var det nok kun de allermest die hard og blåøjede fans, der turde håbe på, da guitaristen Hilmer Hassig under tragiske omstændigheder døde sidste år. Hans karakterfyldte guitarsvung syntes at være en så nødvendig del af Love Shops lydbillede, at den ikke kunne erstattes. Og det kan den naturligvis heller ikke, så i stedet for at prøve på det umulige har de nye guitarister Mika Vandborg og Jens Hellemann sat deres egne uforlignelige præg på Love Shop ved at tilføre lyden en klædelig omgang hår på brystet i form af en bredside uforfalsket rock’n’roll.

Love Shop har rejst sig som en Fugl Fønix af asken, og det virker ikke, som om de har i sinde at lægge sig igen. Og hvorfor skulle de dog også det, når kærligheden varer evigt?

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af