She & Him

Skilsmisse og lunkne anmeldelser af hendes nye sitcom ‘New Girl’. Der er ikke noget at sige til, hvis Zooey Deschanels jul bliver en smule blå i år, og netop ‘Blue Christmas’ er da også blandt de 12 juleklassikere, som hun – sammen med M. Ward, makkeren i duoen She & Him – har valgt at fortolke på ‘A Very She & Him Christmas’.

Titlen er velvalgt, for selv om numre som ‘I’ll Be Home For Christmas’ ikke just er himmelråbende originale valg, formår duoen alligevel at give klassikerne et særligt twist med deres minimalistiske, varme nostalgi. De mest intime numre som ‘Silver Bells’ og ‘Have Yourself a Merry Little Christmas’, hvor Deschanels fine og charmerende, men ikke voldsomt kraftfulde vokal er i fokus, fungerer bedst, mens She & Him er væsentligt svagere, når de bliver en kende for twee-fjollede som på ‘Rocking Around the Christmas Tree’.

Den moderigtige 60’er-nostalgi på ‘Little St. Nick’, hvor Zooey fyrer den af på ukulelen, er som at spise sin egen vægt i marcipan – umiddelbart en tiltalende ide, men lettere kvalmende i længden.

‘A Very She & Him Christmas’ er en julegave sendt fra himlen til din indie-klippe-klistre-december-eftermiddage, for pladen er mest af alt bare ret hyggelig. Og hvem forlanger egentlig også andet af et jule-cover-album?

She & Him. 'A Very She & Him Christmas'. Album. Merge/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af