Kevin Drew

Kevin Drew

Hør albummet HER.

Kevin Drew er en selvudråbt håbløs romantiker, og denne gang er det tydeligere end nogensinde. Selv om det er anden gang, canadieren går solo, er det første gang han begår så eksplicit personligt et album. Solodebuten ’Spirit If…’ fra 2007 stak nemlig i flere forskellige retninger og mindede i højere grad om den eksperimentelle poprock, Drew er kendt for at lave med kollektivet Broken Social Scene.

’Darlings’ efterstræber derimod det mere enkle og sammenhængende. Lydbilledet er afstemt med ligefremme trommer, luftige synths og Drews karakteristisk kælne stemme, og de steder, hvor melodierne også er særligt slagkraftige, som på sjælerne ’It’s Cool’ og ’My God’ og den storslåede ’You In Your Were’, hvor Feist synger med, går det noget nær rent ind.

Men så kommer man til at lytte til teksterne, og her går en stor del af det indbydende tabt. Der er fuldt blus på pladdererotiske konnotationer, og Drew holder sig ikke tilbage for at veksle mellem det tåkrummende bramfrie og det fuldkomment kryptiske.

»Good sex, it never makes you feel hollow / good sex, it never makes you feel clean«, skråles der for eksempel på førstesinglen ’Good Sex’, og selv om formålet vel nok er at signalere noget friskt og frejdigt, er det forstyrrende, så lidt mening det giver. Så er det lettere at forholde sig til, når han synger om at holde privatfest med sin udkårne og en ’body butter’ på sangen af samme navn, men i sidste ende ville ordløse tekster næsten være at fortrække.

Kevin Drew. 'Darlings'. Album. Arts & Craft/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af