Video: Se Pharrell optræde med det politiske nummer ‘Freedom’ for første gang

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er ikke længe til, at Pharrell indtager Orange Scene med sin buldrende popkaravane. I søndags gav han dog koncert på den hollandske festival Pinkpop, og her sluttede han koncerten af med det nye nummer ‘Freedom’.

Det nye nummer har tidligere været kort med i en reklame for Apple Music, men dette var altså første gang, Pharrell optrådte med nummeret live og i fuld længde. ‘Freedom’ bliver båret af en yderst catchy pianobund, fingerknips og la-la-kor, men kommer også med et politisk budskab om, at ligegyldigt hvor man kommer fra, så har man brug for frihed.

Se med øverst og øv dig på teksten, mon ikke ‘Freedom’ optræder på setlisten på Roskilde Festival.

Læs også: Pharrell taler ud efter ‘Blurred Lines’-dommen: »Vi mister friheden til at blive inspireret«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af