Not-so-heavy-metal: Se Metallica spille ‘Enter Sandman’ på legetøjsinstrumenter hos Fallon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Når heavy metal spilles, er det ofte med noget djævelsk og fandenivoldsk over sig – men ikke når man hedder Metallica og er på besøg hos Jimmy Fallon.

Som optakt til bandets kommende album, ’Hardwired… to Self-Destruct’, der lander allerede på fredag, var James Hetfield, Lars Ulrich og de andre nemlig for nyligt et smut forbi det amerikanske talkshow.

Som altid var det med en skælmsk spøgende Fallon, der i aftenens anledning var kommet på den fantastiske idé at fremføre Metallicas kulthit ’Enter Sandman’ med den afgørende krølle, at det foregik via legetøjsinstrumenter – Adele er en af dem, der tidligere har deltaget i samme setup.

Det komiske resultat ses ovenfor, hvor både Metallica, Fallon og husbandet The Roots unisont formår at live-opføre sangen på plastiske miniatureudgaver af blandt andet en xylofon, spansk guitar og tromme på ganske hæderlig vis.

Metallica er netop nu i fuld gang med at afsløre musikvideoer til samtlige numre fra det nye album, hvis materiale koncertluftes i Danmark ad flere omgange næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af