Her er syv nye album, du skal høre i dag

Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne uge med blandt andet St. Vincent, King Krule og Gucci Mane.
Her er syv nye album, du skal høre i dag
Gucci Mane. (Foto: Paras Griffin/Getty Images)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. King Krule ‘The Ooz’

‘The Ooz’ er Archy Marshalls andet album som King Krule, og i tråd med hans tidligere materiale vender en fusion af rock, punk, jazz og hiphop fra den 23-årige, rødhårede brite. Singlerne ‘Half Man Half Shark’, ‘Dum Surfer’ og ‘Czech One‘ har varmet op.

Hør albummet på Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Beck ‘Colors’

Efter lang tids venten er Becks ‘Colors’ endelig klar. Den musikalske kamæleon udsendte allerede singlerne ‘Wow‘ i 2016 og ‘Dreams’ i 2015, og for nylig har man kunne høre ‘Dear Life’ og ‘Up All Night’. Singlerne har signaleret noget helt andet end den afdæmpede forgænger, ‘Morning Phase’, så der lader til at være nybrud i vente – på godt og ondt.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet på Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Courtney Barnett + Kurt Vile ‘Lotta Sea Lice’

Samarbejdet mellem Courtney Barnett og Kurt Vile er på papiret et match made in heaven, og deres afslappede og humoristiske facon har banet vejen for numrene på ‘Lotta Sea Lice’. På de to singler ‘Over Everything’ og ‘Continental Breakfast‘ har det været tydeligt, at de to folkrockere virkelig er som to alen af et stykke, og på albummet prøver de også kræfter med at spille covers af hinandens numre.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet på Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Wu-Tang Clan ‘The Saga Continues’

Er det et ‘ægte’ Wu-Tang Clan-album? ‘The Saga Continues’ er produceret af RZA og DJ Mathematics og udgivet i samarbejde med RZA og Mustafa Shaiks livsstilsfirma ’36 Chambers Alc’, men det er ikke et Wu-Tang-album i helt klassisk forstand. Det vælter ikke med posse-cuts, og klanens enkelte rappere er i stedet featuring på forskellige tracks.

Hør albummet på Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. St. Vincent ‘Masseduction’

‘Masseduction’ er St. Vincents femte album, og det udkommer præcis ti år efter hendes debutalbum ‘Marry Me’. St. Vincents lyd har altid bevæget sig i et ret enestående artrock-univers, og ifølge singlerne ‘New York’, ‘Los Ageless’ og ‘Pills‘ har Annie Clark skruet et hak op for de elektroniske elementer.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet på Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. dvsn ‘Morning After’

Drakes pladeselskab OVO ejer virkelig efteråret, og udover udgivelsen fra dvsn er der i oktober også et nyt album fra Majid Jordan på programmet. Toronto-duoen dvsn lægger dog ud med r’n’b-albummet ‘Morning After’, der er efterfølgeren til deres debut ‘Sept. 5th’.

OBS: Albummet står til udgivelse den 13. oktober, men er i skrivende stund ikke tilgængeligt i sin fulde længde på streamingtjenesterne.

Hør albummet på Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Gucci Mane ‘Mr. Davis’

Atlanta-rapperen Gucci Mane har været ude af fængslet i knap halvandet år, og han har virkelig ikke siddet stille siden løsladelsen. Nu er endnu en udgivelse landet i form af ‘Mr. Davis’, der byder på en voldsom gæsteliste af af blandt andre The Weeknd, Nicki Minaj, Migos, Asap Rocky og Schoolboy Q.

Hør albummet på Spotify HER eller Apple Music HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af