Hør Ski Mask the Slump Gods nye single med Timbaland og Offset fra Migos

Hør Ski Mask the Slump Gods nye single med Timbaland og Offset fra Migos
Ski Mask the Slump God.

Soundcloud-rappen er ved at gå fra internetfænomen til fænomen, punktum. Det kan man for tiden blandt andet se på Ski Mask the Slump God, der netop har udsolgt sin koncert i Pumpehuset på få dage, og som nu udgiver et Timbaland-produceret track med Migos-medlemmet Offset.

Offset er Migo’en, der er ansvarlig for størstedelen af megahittet ’Bad and Boujee’, men Ski Mask-samarbejdet ’With Vengeance’ er alt andet end et pophit: Det er et to minutter kort nedbarberet track uden omkvæd, der vist næppe kommer til at blive spillet i radioen.

Sangen er næste store skridt fremad for Ski Mask the Slump God, der allerede har samarbejdet med Lil Yachty og ASAP Ferg. Andre rappere fra Soundcloud-bølgen som XXXTentacion, Lil Pump og Smokepurrp har måske været hurtigere til at få udgivet album, men det virker som om, Ski Mask the Slump God arbejder efter en mere langsigtet plan.

Opvarmningen til Ski Mask the Slump Gods koncert i København den 3. december er desuden netop blevet annonceret, og det bliver den rapper i Danmark, der mest minder om de rowdy SoundCloud-rappere – nemlig Louis Valuta, der netop har udgivet den catchy (og meget SoundCcloud-rappede) ’DENDER’ med Emil Stabil.

Læs også: 10 essentielle sange i den nye bølge af rowdy Soundcloud-rap

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af