Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – Møs nye stil og Marvelous Mosells ‘Beverly Hills’-hyldest

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt, dansk og udenlandsk. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – Møs nye stil og Marvelous Mosells ‘Beverly Hills’-hyldest
Jessie Reyez.

1. The Minds of 99 ‘Solkongen’

The Minds of 99’s stærke nye udgivelse ‘Solkongen’ lyder som udmøntningen af både en ydre og indre tumult, der foranlediger fremmede nuancer i både lyd og lyrik. Selv om Niels Brandt og slænget naturligvis ikke forsager den mørkrandede og dynamiske signaturlyd helt, bevæger de sig som noget (lidt) nyt ind på sart balladeterritorium på projektets højtravende titelnummer.

Hør sangen på Spotify HER.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Mina Rose ’Kingdom’

Det er ikke til at høre, at London-sangerinden Mina Rose er en ferskvandsmatros i musikkens vilde vover. ’Kingdom’ er blot sangerindens anden single – som i overhovedet – men denne smeltedigel af både triphop, pop og reggaeton-reminiscenser giver indtrykket af, at hun i årevis har perfektioneret sin kultur-clashende æstetik.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Mø ’Run Away’

Møs surprise-ep ’When I Was Young’ markerer et kærkomment afbræk fra sangerindens måske lidt forudsigelige popridt. Projektet føles som et nyt ståsted, en slags nyfunden zen, der særligt kommer til udtryk i den twangede noir-pop på lukkeren ’Run Away’, hvor hun for alvor laver ridser i vokallakken. Det er lyden af 3.0.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Porches ’Find Me’

Det er ikke mere end to uger siden, at Porches sidst figurerede i vores Top Tracks. Dengang var det med den feberdrømmende synthsag ’Country’, som nu får følgeskab af den mere klubbede ’Find Me’. Aaron Maines og co. afslører i samme åndedrag, at singlen løber forud for kvintettens kommende album ’The House’, der lander den 19. januar.


5. Turbolens ‘Drømmen’

Bruddet med Mew var både hårdt og nødvendigt for Bo Madsen, men det ser ikke ud til at have tappet den ekspressive guitarist for kreativ energi. Efter at have udsendt solodebuten ’Tro, håb og kærlighed’ med assistance fra folkeskoleelever tidligere på året, vender Madsens overrumplende børnebandsprojekt Turbolens nu tilbage med ’Drømmen: Det dystre udspil stammer fra projektets endnu unavngivne ep, der eftersigende udkommer til februar.

Hør sangen på Spotify HER.


6. Marvelous Mosell ‘Beverly beretninger’

De gode tracks står egentlig i kø på Marvelous Mosells enestående debutalbum, men der er ingen tvivl om, at fanfiktionen ’Beverly beretninger’ gør et af de største indtryk. Her placerer Mosell sig som fluen på væggen i ’Beverly Hills 90210’-universet, hvor hele klikens folkekære karakterer væves ind i en henrivende fortælling, der vanen tro bugner af sproglig nytænkning.

Hør sangen på Spotify HER.


7. MellemFingaMuzik feat. Benny Jamz ‘Jackpot’

Over de seneste to år har Branco og Stepz været myreflittige med både gæstefeatures, filmroller og frekvent singleaktivitet i kollektivet Molo. Af samme årsag har de to rapperes helt eget originalprojekt MellemFingaMuzik stået på standby siden debutalbummet ’Militant mentalitet’ fra 2015, men for lidt siden gjorde de comeback med ’Jackpot’, der får fint besøg af kumpanen Benny Jamz. Bag det varme lydbillede står produceren Nicki Pooyandeh.

Hør sangen på Spotify HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Jessie Reyez ’Phone Calls’

Sidste års ’Figures’ åbenbarede sig som noget af et hit for colombiansk-canadiske Jessie Reyez, der nu viderefører triumftoget med den råpoppede ’Phone Calls’. Som det antydes i den mildest talt sparsomme billedside, er singlen en strakt langefinger til alle hendes tvivlere.

Følg Soundvenues Top Tracks-playliste via Spotify HER.

Læs også: Her er otte helt nye album, du skal høre i dag – bl.a. Mø, The Minds of 99 og Ty Dolla $ign

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af