Father John Misty ser sig selv dumpe ned på sit biltag i videoen til ‘Mr. Tillman’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

NorthSide-aktuelle Father John Misty annoncerede sidste uge albummet ‘God’s Favorite Customer’, og nu har han udgivet en video til den vittige førstesingle ‘Mr. Tillman’, der handler om et kaotisk hotelbesøg, hvor hr. Tillman er lige lovlig virkelighedsfjern.

I videoen er han også på hotelbesøg, og her er hans situationsfornemmelse endnu værre. Han kører til hotellet i en taxa uden en chauffør, og da han stiger ud, ser han sin egen krop falde ned på biltaget. Da denne Tillman vågner fra sit fald, stjæler han bilen fra den førstnævnte Josh Tillman, som nu er tvunget til at indlogere sig på hotellet.

Da denne Josh Tillman så prøver at finde sit hotelværelse, ender han på hotellets tag, og da han bliver chokeret over en boom mic (han er trods alt i gang med at optage en musikvideo), falder han selv ned over en tredje Josh Tillmans taxa, som han så stjæler. Denne skæbne gentager sig formentlig i en uendelighed.

Så… ret absurd video alligevel.

‘God’s Favorite Customer’ udkommer den 1. juni, og Father John Misty spiller på NorthSide ugen efter.

Læs også: Father John Misty annoncerer nyt album – hør to nye sange fra ‘God’s Favorite Customer’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af