Tracklisten til ASAP Rockys ‘Testing’ er lækket, og dens features får mundvigen til at løbe i vand

Tracklisten til ASAP Rockys ‘Testing’ er lækket, og dens features får mundvigen til at løbe i vand
ASAP Rocky. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Stereogum meddeler, at tracklisten til ASAP Rockys album ‘Testing’, der angiveligt udkommer i morgen, er blevet lækket via den officielle app. Brugere af appen skriver på subredditen /r/hiphopheads, at appens funktion ‘Yammy Vision’ får telefonens kamera til at vise tracklisten på vejskilte.

De tidligere udgivne tracks, ‘☆☆☆☆☆ 5IVE $TAR$’, ‘Above’, ‘Money Bags Freestyle’ og ‘Bad Company’ er ikke på denne trackliste, med mindre de da har skiftet navne. Vi ser også, at ‘ASAP Forever’ har fået ændret i sine features. Hvor nummeret før kun bød på ASAP Rocky selv og Moby (gennem et sample af 1999-hittet ‘Porcelain’), er der nu gæsteoptrædener fra Kid Cudi og T.I.

I det hele taget bugner denne trackliste af flotte features, der får mundvigen til at løbe i vand – FKA Twigs, Frank Ocean, Dev Hynes aka Blood Orange slutter sig til allerede annoncerede Kid Cudi og Skepta, og ASAP Rocky har endda formået at få hevet Puff Daddy hen til en mikrofon for en gangs skyld. Hvorfor han står krediteret som Puff Daddy frem for P. Diddy, Diddy, Brother Love eller Love er der dog ingen info om. Måske er det blot et gammelt 90’er-sample.

Kun tiden vil dog vise, om dette er den helt korrekte trackliste.

ASAP Rocky ‘Testing’
1. ‘Distorted Records’ (produceret af Nez & Rio)
2. ‘ASAP Forever’ (feat. Kid Cudi & T.I.) (produceret af Hector Delgado)
3. ‘Tony Tone’ (feat. Puff Daddy)
4. ‘Fukk Sleep’ (feat. FKA Twigs)
5. ‘Praise The Lord (Da Shine)’ (feat. Skepta)
6. ‘Drops’ (feat. Kodak Black)
7. ‘Buck Shots’
8. ‘Guns N Butter’ (feat. Juicy J)
9. ‘Brotha Man’ (feat. French Montana, Frank Ocean, Snoop Dogg) (produceret af Khaled fra Members Only)
10. ‘OG Beeper’ (feat. BlocBoy JB)
11. ‘The Kids Turned Out Fine’
12. ‘Hun43rd’ (feat. Dev Hynes)
13. ‘Changes’
14. ‘Black Tux, White Collar’
15. ‘Purity’ (feat. Frank Ocean)

Læs også: Pusha-T afslører trackliste, features og ny titel på kommende album

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af