Her er fem helt nye album, du skal høre i dag

Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne gang med bl.a. Troye Sivan, Eminem og Bon Iver/The National-sideprojektet Big Red Machine.
Her er fem helt nye album, du skal høre i dag
Troye Sivan. (Foto: Hedi Slimane)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Big Red Machine ‘Big Red Machine’

Et samarbejde mellem Justin Vernon (Bon Iver) og Aaron Dessner (The National), to af den moderne rockmusiks vægtigste figurer, kræver næppe megen introduktion. Efter flere års vennespilleri med hinanden er de nu på gaden med et seriøst samspil og har – lettere bizart – navngivet projektet efter et af 70’ernes mest succesfulde baseball-hold Cincinatti Reds, som populært blev kaldt Big Red Machine.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Wild Nothing ‘Indigo’

Wild Nothing, eller bare Jack Tatum, nød i 2010 stor opmærksomhed omkring sit fine debutalbum ‘Gemini’ og fulgte to år senere flot trop med ‘Nocturne’. Sværere viste det sig dog at være med tre’eren ‘Life of Pause’ fra 2016, som simpelthen virkede flad sammenlignet med de to foregående. Nu er han tilbage med sit fjerde album, og at dømme ud fra de fire singler, der er løbet i forvejen, har den unge amerikaner igen fundet formlen for sit klangfyldte guitarpop.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Anna Calvi ‘Hunter’

Hun er svær sådan at genrebestemme, 37-årige Anna Calvi. Eksperimenterende, kraftfuld og hengiven poprock, leverer hun. På hendes trejde album er omdrejningspunktet køn, og faktisk nærmere ikke at bekende sig et køn. På hendes website har Calvi i forbindelse med albummet udgivet et ‘manifest’, som eksempelvis helt explicit siger: »I want to go beyond gender. I don’t want to have to chose between the male and female in me«. Så er der altså tændt for blusset under den identitetsfyldte rockbowle.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Troye Sivan ‘Bloom’

Den 23-årige Troye Sivan står klar med sit andet album ‘Bloom’, hvor blandt andet Ariana Grande-samarbejdet ‘Dance To This’ er på. Den unge australier har flair for poppens veje, og så synger han smukt og selvsikkert om at være ung, homoseksuel og omtåget af forelskelse. Kan Sivan blive den næste store popstjerne?

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


5. Eminem ‘Kamikaze’

Surprise! Eminem har i dag udgivet det nye album ‘Kamikaze’ helt uden varsel, og her finder man gæster som rapperne Joyner Lucas og Royce da 5’9 samt sangeren Jessie Reyez. Albummet indeholder også tracket ‘Venom’, som stammer fra den kommende Marvel-film af samme navn.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af