Cardi B og Bruno Mars deler ny lummer single: ’Please Me’

Cardi B og Bruno Mars deler ny lummer single: ’Please Me’

Sidst Cardi B og Bruno Mars slog sig sammen, var resultatet et remix af Mars’ ’Finesse’. Et kæmpehit, der osede af overskud, swingende 80’er-funk og … ja, dryppede af finesser. Nu er makkerparret genopstået på den nye single ’Please Me’ – og denne gang er det en seriøst sexet flirt, der driver ned ad væggene.

Bruno Mars beder om det (»Please me, baby/turn around and just tease me, baby«), og Cardi B teaser direkte tilbage – lige fra twerking på dansegulvet (»no panties in the way«) til den lyse morgen (»I’m gonna ride it just how you like it«).

Læs også: Kom med bag Cardi B’s vilde Mugler-looks til Grammy: »Kappen kan tages af som et vådt kondom«

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af