Her er 10 koncerter, du skal opleve i august

Der er som altid lidt sommerferie over koncertprogrammet i august, men der nu stadig en ret god bunke stærke koncerter at overveje. Vi har udvalgt ti, som der gerne skulle være billetter til (Blood Orange og Big Thief er udsolgte).
Her er 10 koncerter, du skal opleve i august
Mø i Royal Arena. (Foto: Bo Källberg/Soundvenue)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Whitney + Soccer Mommy
7. august, Voxhall

Folkrockerne i Whitney har ikke rørt meget på sig siden det store gennembrud i 2016, der også bød på danske koncerter på Roskilde Festival og i Store Vega. Den 30. august vender duoen dog tilbage med deres andet album ‘Forever Turned Around’, og sangene derfra kan altså høres lidt før tid på Voxhall i Aarhus. Med sig har de Soccer Mommy, som desuden spiller solokoncert i Lille Vega i København 6. august. Whitney selv kommer til København og Store Vega i november.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lauryn Hill
9. august, Tivoli

Lauryn Hill er uden tvivl det mest prominente navn på Tivolis Fredagsrock-program i år. Den amerikanske rapper fejrede i 2018 20-års jubilæum for det legendariske album ‘The Miseducation of Lauryn Hill’, og i den forbindelse var hun også forbi Forum.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Badesøen Festival
10. august, Badesøen i Albertslund

Årets endagsfestival ved friluftsbadet Badesøen i Albertslund byder på et ganske eklektisk program. Den store scene danner ramme for blandt andet When Saints Go Machine, Jada og det tysk-afrikanske technoprojekt Mark Ernestus’ Ndagga Rhythm Force. Derudover er der de intime popup-koncerter, som blandt andet Hjalte Ross spiller.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jonathan Wilson
11. august, Studie 2

Jonathan Wilson er både kendt for sit producervirke for artister som Father John Misty og så altså sin solokarriere, der sidste år gav fødsel til det ret spektakulære ‘Rare Birds’. Den L.A.-baserede musiker besøgte også Lille Vega sidste år og vender nu tilbage til landet, denne gang Studie 2 i DR Koncerthuset.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tech N9ne
14. august, Pumpehuset

Den erfarne og teknisk stærke rapper Tech N9ne kan åbenbart ikke få nok af Danmark og vender simpelthen tilbage godt et halvt år efter sin sidste koncert i Aarhus. Amerikaneren udgav sidste år album nummer 20 i diskografien, ‘Planet’, og selv med en lang karriere på bagen kan han stadig rappe som få andre.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Manna Live: Elias Boussnina, Lil Halima, Gents
16. august, KPH Volume

Manna huserede en årrække som fast torsdagsklub på Jolene i Kødbyen, men vender nu tilbage i et nyt format: En endagsfestival i KPH Volume med tre stærke artister, hvor man også kan komme til langbordsmiddag først.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jamaika
22. august, Tivoli

Om fredagen er der Fredagsrock, men Tivoli byder også på musik om torsdagen til koncertrækken Lillefredag. Den 22. august er der besøg af Jamaika, som kommer med sangene fra dette års stærke debutalbum ‘Nordsiden’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Chilly Gonzales
23. august, DR Koncerthuset

Den excentriske multikunstner Chilly Gonzales har arbejdet med en lang række kunstnere – fra Feist til Drake – men solo er han mest kendt for sit klaverspil og for sin videorække, hvor han dekonstruerer kendte popsange på pianoet. Han giver da også koncert i anledning af sit seneste album, ‘Solo Piano III’, der er tredje kapitel i en serie af album med moderne, impressionistisk klassisk musik.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


30. august, Tivoli

Verdensstjernen med de fynske rødder var for en måneds tid siden at finde på Roskilde Festivals Orange Scene, men allerede i august er hun klar med endnu en af de efterhånden sjældne koncerter i Danmark, denne gang til Fredagsrock i Tivoli.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Zaar
31. august, Pumpehusets Byhave

Vi har flere gange fremhævet danske Sara Flindt aka Zaar: Hun var med på vores Breakin’ Sound 2019-liste, spillede en rigtig fin koncert på Roskilde Festival, og så var nummeret ‘Our Love Is Dead’ at finde på vores rangering af halvårets bedste danske sange. Fang hende gratis i Pumpepusets Byhave, hvor også norske Ane Monsrud er på programmet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af