Kanye West deler Sunday Service-album ‘Jesus Is Born’

Kanye West deler Sunday Service-album ‘Jesus Is Born’
Kanye West under Sunday Service på Coachella. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Kanye West har udgivet Sunday Service Gospel Choir’s debutalbum ‘Jesus Is Born’, og det er det helt rigtige soundtrack til højtiden. Albummet består af 19 sange og markerer Sunday Services debutalbum.

Slægtskabet til Kanyes niende studiealbum ‘Jesus Is King‘ er til at mærke allerede på titelniveau, men hvor Kanye var hovedpersonen på ‘Jesus Is King’, indtager han her en mere tilbagestående rolle som executive producer på ‘Jesus Is Born’, der udelukkende består af Sunday Service-arrangementer.

Gospelkoret kaster sig blandt andet over originale gospel-salmer, men også numre fra Kanye Wests bagkatalog, blandt andet ‘Ultralight Beam’ og ‘Father Stretch’.

Det er lidt af en bedrift i sig selv, at Kanye har nået at producere et helt album, siden udgivelsen af ‘Jesus Is King’ i oktober. I mellem tiden har han nemlig både arbejdet på ikke bare én, men to operaer foruden dedikerede Sunday Service-koncerter og ‘Jesus Is King Part II‘.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af